Advertisement

Ломаченко Накатані : Xpg6qc 0ghaq M / Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом.

Ломаченко Накатані : Xpg6qc 0ghaq M / Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом.. Для масайоші накатані це друга поразка. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Зі старту поєдинку українець заволодів. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані.

Зі старту поєдинку українець заволодів. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene.

1 Dmniarz79 6m
1 Dmniarz79 6m from i.obozrevatel.com
Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Для масайоші накатані це друга поразка. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані.

Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані.

Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Для масайоші накатані це друга поразка. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Зі старту поєдинку українець заволодів. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео).

Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Зі старту поєдинку українець заволодів. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса

Lomachenko Poletiv Do Ssha Gotuvatis Do Boyu Proti Nakatani
Lomachenko Poletiv Do Ssha Gotuvatis Do Boyu Proti Nakatani from static.ukrinform.com
Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Неймовірний бій від українсього боксера! Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Для масайоші накатані це друга поразка. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса.

Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео).

Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Неймовірний бій від українсього боксера! Зі старту поєдинку українець заволодів. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани.

Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Неймовірний бій від українсього боксера! Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді.

Pwzyzr1c1tyocm
Pwzyzr1c1tyocm from umoloda.kiev.ua
Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Неймовірний бій від українсього боксера! Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Зі старту поєдинку українець заволодів. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса.

Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео).

Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Неймовірний бій від українсього боксера! Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Зі старту поєдинку українець заволодів. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді.

Posting Komentar

0 Komentar